Hét uitzendbureau voor taxichauffeurs

Ben jij op zoek naar een baan als taxichauffeur? Dan zit je goed bij Taxi Personeelsdiensten. Wij zijn hét uitzendbureau voor taxichauffeurs van Nederland. Iedereen is bij ons welkom, of je nu een ervaren chauffeur bent of dit werk nog nooit gedaan hebt.

Wij geloven dat je moet doen waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. En als je er nog niet goed in bent, zorgen wij er met onze opleidingsmogelijkheden voor dat je er goed in wordt! Of je nu op zoek bent naar een vacature voor een fulltime of parttime functie, vast of tijdelijk, Taxi Personeelsdiensten helpt je graag verder. Werknemers met alle achtergronden kunnen bij ons terecht. Van mensen met een uitkering tot 55-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Opleiding via Taxi Personeelsdiensten

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of hebben wij een vacature waar je graag voor in aanmerking wilt komen? Het niet hebben van de juiste papieren hoeft geen probleem te zijn. Bij Taxi Personeelsdiensten kun je een beroepsopleiding volgen. In eigen beheer bieden wij opleiding tot gecertificeerd chauffeur personenvervoer aan. En kom je uit een uitkeringssituatie (WW, WWB, WIA, Wajong etc.), dan kost deze opleiding meestal niets!
Opleiding via Taxi Personeelsdiensten

Team van Taxi Personeelsdiensten

Directeur

Ed Bakker

In ons team staat de mens centraal en zijn er vele honderden sollicitanten aan een baan geholpen.

Administratief medewerker

Halima Butoyi

De fijne collega’s en gezellige werksfeer maakt het erg leuk om hier te werken. Ik heb bij Taxi Personeelsdiensten veel geleerd, zoals omgaan met werkdruk, mensen telefonisch verder helpen en ervoor zorgen dat formulieren goed worden aangeleverd.

Goed Arbeidsmarkt Intermediair

Taxi Personeelsdiensten is onderdeel van Goed Arbeidsmarkt Intermediair. GOED is een complete dienstverlener voor alles dat met werk te maken heeft! Wij zijn vernieuwend, energiek en ervaren. We denken met je mee en zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. We zijn er voor opdrachtgevers en werknemers.

We ondersteunen opdrachtgevers zoals het UWV, gemeentes en re-integratiediensten bij het vinden van een geschikte werkplek voor hun kandidaten en vinden voor onze klanten passend personeel.