Voor wie is Taxi Personeelsdiensten?

Vind jij het lastig om werk te vinden? Omdat je extra ondersteuning nodig hebt, deels arbeidsongeschikt bent of een uitkering krijgt? Laat je niet tegenhouden om je droombaan te vinden! Voor iedereen is een passende manier te vinden om te kunnen werken. En dat is precies waar wij ons mee onderscheiden. Wij kijken naar wat je wel kunt en vinden een oplossing voor dat wat je niet kunt. Laat je niet tegenhouden door beperkingen!

Bij Taxi Personeelsdiensten is iedereen welkom. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste instelling hebt en graag wilt leren. Wat je achtergrond ook is, wij helpen je met de toekomst!

Werken met een WIA-uitkering

Kun je niet meer volledig werken door ziekte? Dan heb je waarschijnlijk een WIA-uitkering. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je helemaal niet meer kunt werken. Als jij graag wilt werken, bieden wij je de mogelijkheid! Afhankelijk van je situatie kun je aan het werk als taxichauffeur bij Taxi Personeelsdiensten. Werken op de taxi is erg zinvol werk waarbij je veel sociale contacten krijgt met vaste klanten. Tijdens een intakegesprek kijken we naar wat er voor jou mogelijk is, zoals het aantal uren dat je kunt werken en de aanpassingen die gedaan kunnen worden.

Werken in de Ziektewet

Zit je in de Ziektewet, maar wil je wel graag aan het werk? Dat wordt toegejuicht en is altijd mogelijk. Zodra je daar weer toe in staat bent kun je in overleg met je contactpersoon bij het UWV, weer aan het werk. Misschien is het werk dat je deed niet meer mogelijk en moet je op zoek naar ander werk. Bij Taxi Personeelsdiensten kun jij je zonder opleiding en diploma’s inschrijven om taxichauffeur te worden. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en bieden je opleiding aan zodat je de juiste papieren krijgt om te werken op de taxi.

Werken met een bijstandsuitkering

Heb jij een bijstandsuitkering? Ook dan kun je bij ons aan de slag als taxichauffeur! In de eerste zes maanden waarin je bijstand ontvangt, mag je aan het werk met behoud van uitkering. Dit wordt toegestaan omdat het de mogelijkheid biedt naar volledig betaald werk, zodat je niet afhankelijk bent van steun van de gemeente. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het werken met een bijstandsuitkering. Hier kunnen wij je meer informatie over geven.

Werken met een WW-uitkering

Werken met een WW-uitkering kan gewoon! 30% van het inkomen als taxichauffeur wordt opgeteld bij je WW-uitkering waardoor je inkomen dus altijd stijgt. Ook vergroot je de kansen op de arbeidsmarkt door te werken als je een WW-uitkering hebt. Dus laat je niet tegenhouden om te werken als taxichauffeur als je een WW-uitkering hebt. Wij ondersteunen je graag met het regelen van alle administratieve taken.

Werken met een Wajong-uitkering

Heb je een Wajong-uitkering en wil je wat bijverdienen? Dan kun je aan de slag als taxichauffeur! Naast je Wajong-uitkering mag je namelijk gewoon werken. Dit is natuurlijk wel van invloed op de hoogte van je uitkering, maar verschilt per geval. Dit wordt beoordeeld door het UWV. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en ondersteunen je in het volledige traject.

Uitkering via het UWV

Krijg je een uitkering via het UWV? Dan kun je weer aan het werk door gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden die het UWV biedt, zoals proefplaatsen. Je werkt dan twee maanden bij je nieuwe werkgever met behoud van uitkering. Zo kun je ervaren of het werk als taxichauffeur bij je past.

Uitkering van de gemeente

Krijg je een uitkering van de gemeente? Ook dan kunnen we je helpen! De meest gemeentes willen graag meewerken aan ‘re-integratie’. Wij werken veel samen met gemeentes en helpen je graag bij het re-integratietraject.

Werken als 55+’er

Ben je 55+ en heb je het idee dat het moeilijk is om een baan te vinden? Niets is minder waar! Bij Taxi Personeelsdiensten zijn we heel blij met 55+’ers. Wij geloven dat het helemaal niet moeilijk is om een nieuwe baan te vinden, als we maar de juiste match maken.

Allround taxichauffeur
Amstelveen, Hillegom, Haarlem of Leiden
Chauffeur vraagafhankelijk vervoer
Noord-Nederland
Ritbegeleiding Emmen
Emmen

Wil jij graag aan de slag als taxichauffeur, maar heb je nog vragen?

Dan zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken!
Ja, dat mag zeker. Werken wordt altijd gestimuleerd. Daarom zijn er verschillende regelingen om te kunnen werken met behoud van je uitkering. De voorwaarden verschillen wel per soort uitkering. Daarom is het belangrijk om je goed te laten infomeren.
We kunnen je ondersteunen bij het regelen van de administratieve zaken, zoals het doorgeven van je nieuwe baan bij het UWV. Niet voor iedereen is dit eenvoudig. Wij hebben er veel ervaring mee en helpen je graag.