Taxichauffeur worden via Taxi Personeelsdiensten

Wil jij taxichauffeur worden? Dan zit je goed bij ons! Voor verschillende soorten vervoer hebben wij altijd nieuwe chauffeurs nodig. Of je nu een ervaren chauffeur bent of taxichauffeur worden wilt, reageren op de vacatures en je inschrijven bij Taxi Personeelsdiensten kan altijd!

Inschrijven

Wil je graag taxichauffeur worden? Je kunt je inschrijven door het online inschrijfformulier in te vullen. Vind je het lastig om dit online te doen? Neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen je graag bij het invullen van de gegevens

Reageren op een vacature

Heb je een vacature op onze website gezien. Dan kun je hier direct op reageren. We bepalen of jouw cv aansluit bij de zoekopdracht van de opdrachtgever. Is dit het geval, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Intake

Nadat je bent ingeschreven, nemen we contact met je op voor het plannen van een intakegesprek. Is het lastig om naar ons kantoor in Emmen te komen? Dan komen we naar jou toe! We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom proberen we iedereen in het echt te zien om kennis met elkaar te maken. Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden voor jou en de verdere gang van zaken.

Opleiding

Wil je reageren op een vacature, maar heb je de vaardigheden of diploma’s nog niet? Geen probleem, we bieden namelijk ook opleidingen aan. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een opleiding tot gecertificeerd chauffeur personenvervoer volgen.

Wie kan taxichauffeur worden?

Bij Taxi Personeelsdiensten kan iedereen aan de slag! Wil jij graag taxichauffeur worden? Twijfel dan niet om je in te schrijven. Wij kijken niet naar opleiding of achtergrond, maar naar potentie. Heb jij de juiste instelling, dan ondersteunen we jou om de vaardigheden en diploma’s te behalen om taxichauffeur te worden. Heb jij een uitkering of ben je arbeidsongeschikt? Solliciteer bij Taxi Personeelsdiensten. Wij weten wat er mogelijk is om ondanks beperkingen toch te kunnen werken als taxichauffeur.
Wie kan taxichauffeur worden?